Партньори

„Торекс Киези България” ЕООД е изцяло притежаван от италианската фармацевтична компания Chiesi Farmaceutici S.p.A., една от най-бързо развиващите се в Европа компании, съсредоточена върху разработването на етични продукти за хуманната медицина.

Въпреки ситуацията на международна финансова криза, Chiesi Group продължава успешно развитието си, като постига повисок ръст от този на пазарите, в които оперира, благодарение на собствените продукти за лечение на респираторни, сърдечно-съдови и редки заболявания.

"Киров Капитал Консулт" ЕООД е партньор на „Торекс Киези България” ЕООД при организирането на мероприятия, свързани с лечението на редки заболявания като Таласемията.Пълно представяне на компанията: Torrex-portret

.

“Инотера Груп” е независима френска фармацевтична компания, създадена през 1920 г. от Рене Шантеро, доказваща постоянно иновативната си фирмена философия, която прозира и в мотото "Повишаването на жизнения стандарт, подобряването качеството на живот на хората и грижата за човешкото здраве са наша отговорност!"

Компанията е специализирана в множество продуктови групи: компресия, ангиология, акушеро – гинекология, аналгетици, белодробни болести, ЦНС, гастроентерология, контрацепция и др.

Пълно представяне на компанията тук: Innotech_Presentation

.

Рекламна агенция "Танграм" е сред ключовите партньори на "Киров Капитал Консулт". Агенцията има широко портфолио, включващо богат набор от рекламни продукти (от визитки до външна реклама и билбордове), както и отличен екип, доказал се и в най-критични ситуации.

.

Стил, уют, финес, изискан интериор, меню, безупречно обслужване и уникална гледка. Това представлява накратко нашия  кулинарен партньор с безупречна репутация - "Капитан Кук" - Варна, който многократно е бил домакин на редица мероприятия, организирани от нашия екип.

.

Special Events Group е новата марка на добре известните лидери в областта на събитията в България - Kongresstechnik България и Scenio. За първи път на българския пазар компанията предлага успешната формула "всичко на едно място" - от техническото оборудване, изграждането на сцени и се завърши с мебелите и видеото след събитието. Успешното ни партньорство с колегите от "Special Events Group" се материализира в проекти като Националната онкологична конференция "МОРЕ".

Пълно представяне на компанията: SEG Presentation