Партньори

"Нестле" е основният партньор на "ККК ЕООД" от 2016 г. Името говори достатъчно за себе си, но за по-подробна информация може да погледнете тук

.

.

Фондация "Море-Дарзалас" е организатор на Националната Онкологична конференци МОРЕ и е основен партньор на "ККК ЕООД".

 

 

 

 

„Киези България” ЕООД е изцяло притежаван от италианската фармацевтична компания Chiesi Farmaceutici S.p.A., една от най-бързо развиващите се в Европа компании, съсредоточена върху разработването на етични продукти за хуманната медицина.

Пълно представяне на компанията: Torrex-portret

.

Рекламна агенция "Танграм" е сред ключовите партньори на "Киров Капитал Консулт". Агенцията има широко портфолио, включващо богат набор от рекламни продукти (от визитки до външна реклама и билбордове), както и отличен екип, доказал се и в най-критични ситуации.

 

.

Special Events Group е новата марка на добре известните лидери в областта на събитията в България - Kongresstechnik България и Scenio. За първи път на българския пазар компанията предлага успешната формула "всичко на едно място" - от техническото оборудване, изграждането на сцени и се завърши с мебелите и видеото след събитието. Успешното ни партньорство с колегите от "Special Events Group" се материализира в проекти като Националната онкологична конференция "МОРЕ".

Пълно представяне на компанията: SEG Presentation