Мениджър “Събития”

Боряна Златева

През 1999г. завършва с отличие Първа езикова гимназия-Варна с първи чужд език английски и втори чужд език немски. Образованието си продължава в Икономически университет-Варна, специалност Международни икономически отношения, където завършва и магистърската си степен по Международен бизнес. През 2004-2005г. завършва успешно курсове по немски език към “Гьоте Институт”.

В туристическия бранш “влиза” през 2003 г., започвайки работа в един от водещите чуждестранни туроператори в България на поста “Регионален Асистент-мениджър Резервации за северна България”. Работата , както и склонността да пътешества и да упражнява езиковите си знания,  дават на Боряна Златева възможност да се среща с уникални хора от различни култури и националности. Това, както и ангажираността й като осигурителен посредник през 2000г. към една от водещите осигурителни компании в България, до голяма степен допринася за развитието на уменията й за комуникация и уникален стил на общуване.

В допълнение ...

Създаването, разработването и успешното завършване на нови проекти, развиването на иноваторски идеи, съчетани с възможността за лична изява, ми носят изключително удовлетворение и ме подтикнаха да стана част от екипа на "Киров Капитал Консулт" ЕООД.